Какво да гледате в кината през ноември

| от |

Интерстелар (Interstellar)

Група изследователи използват нова възможност, за да прескочат човешките ограничения пред пътуването през пространството и преодоляват огромни разстояния при своето междузвездно пътешествие.

Човечеството е родено на Земята, но съдбата му не е да загине на нея… Времето ни на планетата е изтекло и екипът предприема най-важната мисия в човешката история – пътуването извън галактиката ще покаже дали човечеството има бъдеще сред звездите.

Кристофър Нолан (поредицата „Черният рицар“, „Генезис“) e режисьор на космическият филм, излиза в кината на 7 ноември.

От глупав по-глупав: Завръщането (Dumb and Dumber To)

20 години след първото си приключение („От глупав по-глупав“ на Питър Фарели, 1994) тъпаците тръгват да търсят едно от отдавна изгубените си деца и с надеждата да спечелят нов бъбрек…

Лойд разкрива продължителната си лудория, след като се е правил 20 години на инвалид в количка, и добросърдечните двама най-добри приятели – Хари Дън (Джеф Даниълс) и Лойд Кристмас (Джим Кери) – се разтърсват за дъщерята на Хари, а Лойд успява да се влюби отново. Режисьори: Боби Фарели, Питър Фарели В ролите: Джим Кери, Джеф Даниълс, Лори Холдън. В кината от 14 ноември

Шефове гадняри 2 (Horrible Bosses 2)

Историята на “Шефове гадняри 2”отново ще се фокусира върху тримата приятели Ник, Дейл и Кърт, които вече нямат намерение да отговарят пред други хора.

С надеждата да бъдат свои собствени шефове те решават да създадат компания и да се впуснат заедно с бизнес-средите. Но успешния им старт скоро бива засенчен, тъй като и тримата попадат в капана на ловък и амбициозен инвеститор.

Измамени и отчаяни Ник, Дейл и Кърт изготвят дързък план, който ще им възвърне изгубените средства. С помощта на няколко свои познати те се подготвят да отвлекат най-големия син на инвеститора и да изискват голяма сума пари за неговото освобождаване. Режисьор: Сет Гордън. В ролите: Дженифър Анистън,Кристоф Валц, Кевин Спейси, Кели Стейбълс, Сузи Накамура. В кината от 28 октомври.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 1(The Hunger Games: Mockingjay – Part 1)

Световният феномен „Игрите на глада“ продължава да поддържа разбушувалия се огън с новия филм „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“, който заварва Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в окръг 13, след като тя буквално разрушава игрите завинаги. Под ръководството на Президент Койн (Джулиан Мур) и напътствията на доверените си приятели, Катнис разперва криле и се впуска в борба за спасяването на Пийта (Джош Хъчерсън) и един народ, вдъхновен от нейния кураж.

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ е Франсис Лоурънс, а сценарият е дело на Дани Стронг и Питър Крейг. Продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик. Филмът е създаден по третия от трилогията романи на Сюзън Колинс, издадена в тираж от над 65 милиона само в рамките на САЩ. Режисьор: Франсис Лорънс. В ролите: Евън Рос, Елдън Хенсън,Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Лили Рейб, Натали Дормер, Лиъм Хемсуърт. В кината от 21 октомври.

Българ

Едно българско предложение, за него писахме. „Българ“ започва, като сатиричен анимационен уеб сериал, създаден от Неделчо Богданов. Действието се развива в град Несебър, но не описва действителни лица и събития.

 
 
Коментарите са изключени за Какво да гледате в кината през ноември