JCI Professional Training „Networking and Effective communication“

| от |

На 14-ти май във Варна ще се проведе обучение, посветено на ефективната комуникация като път към успеха. Темата е „Networking and Effective communication“, а домакин на събитието е младежката неправителствена организация Junior Chamber Internation Varna (jci.bg).

UdHsZzIB

Обучението ще води Филипе Карера – световно признат лектор, провел семинари и обучения в близо 40 страни на четири континента. Създател е на методиката „Хапчета знания”, предоставяща иновативен нов начин за трансфер на знание във и извън организацията. Филипе Карера е професор по маркетинг в Техническия университет в Лисабон и е автор на редица публикации и няколко книги.

Филипе Карера

Филипе Карера

Участниците в предстоящото обучение ще имат възможността да чуят една нова гледна точка за комуникацията през 21-ви век, да научат повече за тънкостите на преговорите и как ефективната комуникация може да им помогне да постигнат своите цели.

Обучението е предназначено за предприемачи, мениджъри, собственици на малък и среден бизнес, активни студенти и всеки друг, който иска да разшири своя мироглед.

Събитието ще се състои на 14-ти май от 18:00ч. в Хотел Аква, зала „Перла“, ул. „Девня“ 12.

Специално за читателите на moreto.net организаторите от JCI Varna предоставят отстъпка в размер на 67% от входната такса, която е 15лв. При въвеждане на промо код: CHRONICLE ще заплатите само 5лв.

За да станете част от събитието, е необходимо да направите предварителна регистрация на: http://filipecarrera.jci.bg/

 
 
Коментарите са изключени за JCI Professional Training „Networking and Effective communication“