JCI Language Café

| от |

JCI България организира петото издание на “JCI Езиково кафе” – Социално събитие за упражняване на чужд език с нови запознанства. Педагози и лингвисти считат, че за да упражняваме свободно чужд език е необходимо да запомним около 5000 думи. Много хора смятат, че имат слаба памет и че не им се отдават езиците.

jci3

Основната цел на “JCI Езиково кафе” е да преодолеете страха си да говорите на чужд език и да премахнете езиковите бариери. Събитието Ви дава възможността да се поставите в ситуация, в която единственият начин да комуникирате е чуждият език!Възможността да направите това в разчупена обстановка сред чужденци и приятна атмосфера Ви гарантира интересно и ново изживяване. Ще бъдат организирани томболи и ще раздадем награди на най-активните.

Детайли за събитието:
Дата: 29 май 2014 г.
Начало: 18:30 ч.
Място: Club Vintage 33, Варна, бул. Княз Борис І, 115

За да участвате в „JCI Езиково кафе” е необходимо да се регистрирате за участие в събитието във Facebook, като заявите езика/езиците, който бихте искали да упражнявате. Събитието ще се ограничи до организирането на групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски езици. Дори Вашият език да не е сред тези, можете да посетите „JCI Езиково кафе”!

JCI България е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив и Варна. До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителствени организации.

 
 
Коментарите са изключени за JCI Language Café