Иван Иванов и Петър Александров коментират „Базел“ – „Лудогорец“ от студиото на bTV Action в Швейцария

| от |

Предстоят поредните интересните събития около участието на Лудогорец и останалите отбори от група „В” в УЕФА Шампионска лига, на които каналите от bTV Media Group ще направят съпричастни всички футболни фенове у нас.

Футболният маратон започва по bTV Action във вторник – 4 ноември, с двубоя между Зенит и Байер Леверкузен, който е с начален час 19:00. След края на тази среща и преди втората битка на Лудогорец с швейцарския Базел, от 21.00 часа bTV Action ще излъчи специалното студио УЕФА Шампионска лига. Водещ е Крум Савов, а негови гости ще бъдат Ферарио Спасов и Михаил Мадански. Преди двубоя в Швейцария от стадион „Санкт Якоб Парк” включвания на живо с най-интересните коментари и репортажи от мястото на събитието ще правят специалните пратеници на bTV Media Group Алекси Сокачев и Васил Делов, които ще бъдат заедно с Иван Иванов и Петър Александров. За тези от зрителите, които следят събитията и чрез Champions TV, могат да гледат програмата на сайта btvnews.bg.

В деня на двубоя с най-голяма важност за България, каналите на bTV Media Group ще излъчат още три срещи на Шампионска лига. На 4 ноември един срещу друг ще се изправят Реал Мадрид и Ливърпул от 21:45ч. по RING.BG, а за тези, които са пропуснали мача, могат да го гледат на късно повторение в ефира на bTV Action с начален час 1:30. Мачовете между Ювентус и Олимпиакос и Арсенал – Андерлехт ще бъдат предавани екскузивно на VOYO.BG от 21:45 часа.

Ден след „големия двубой“, каналите на bTV Media Group ще проследят и срещите от УЕФА Шампионска лига Манчестър Сити – ЦСКА Москва от 21:45 часа (bTV Action), Байерн Мюнхен – Рома от 21:45 часа (RING.BG) и Аякс – Барселона и Атлетик Билбао – Порто от 21:45 часа по voyo.bg. По традиция феновете на Champions TV могат да гледат програмата на сайта btvnews.bg.

 
 
Коментарите са изключени за Иван Иванов и Петър Александров коментират „Базел“ – „Лудогорец“ от студиото на bTV Action в Швейцария