Италиански политик полегна на корица на списание гол до кръста

| от |

Лидерът на дясната италианска Лига норд Матео Салвини събра погледите на доста хора, след като се появи на корицата на сп. „Оджи“ без риза, само по вратовръзка, предаде Би Би Си.

Салвини, който е и евродепутат, е хванат в кадър как лежи на легло, като от кръста на горе няма други дрехи освен зелена вратовръзка. Какво може да се види под чаршафите ръководството на „Оджи“ оставя на въображението на читателите, макар че вътре в списанието има и други илюстрации на интервюто с 41-годишния политик, в което става дума за политическите амбиции и личния му живот. Според в. „Кориере дела сера“ Салвини казал, че знае за необходимостта да ходи във фитнеса и допълнил, че е готов да направи почти всичко в името на политическите идеи, които защитава.

Снимката на корицата на „Оджи“ бързо се превърна в хит в Италия, но някои абонати на Туитър изразиха несъгласието си с нея. Един написал, че след като видял кадъра щял да сънува кошмари поне 6 месеца. Други пък огласиха готовността си да порицаят която и да е жена-политик, ако тя реши да се снима по монокини и вратовръзка.

Салвини, обаче, може да има по-неприятни проблеми освен реакцията сред обществеността по повод на снимката си. Пред телевизия Раи той казал, че той може да се смее сам на себе си, но майка му много щяла да се ядоса, когато види снимката./БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Италиански политик полегна на корица на списание гол до кръста