Игра на кокали: двойка пресъздаде героите на хитовия сериал чрез трите си кучета

| от |

Американска двойка пресъздаде копие на хитовия сериал на HBO – „Игра на тронове“, благодарение на трите си мопса, облечени в специални костюми, пише DailyMail. Те озаглавили своята продукция „Мопсовете на Вестерос“ с участието на кучетата им Рокси, Блу и Боно. Двойката преоблича кучетата, откакто са били малки кутрета, а старите им снимки са били подредени в „Мопсовете на Средната земя“.

article-2666933-1F12A0C100000578-524_634x370

Двойката са фенове на сериала „Игра на тронове“ от излизането му на екран, а това ги вдъхновява да пресъздадат главните герои благодарение на трите си мопса – Рокси, Блу и Боно, като Джон Сноу, Денерис Таргариен и интриганта Джофри. Собствениците на кучетата, Филип Лоуер (57) и съпругата му (47) заснемат в отделни кадри трите кучета, откакто са били малки кутрета. Имат дори заснета сесия на Хобит – „Мопсовете на Средната земя“. Двойката обмисля да заснеме и кратък епизод с участието на мопсовете след подписване на договор със стрийминг услугата Blinkbox.

Съпругата ми Сю е дизайнер и фотограф, и обича да снима мопсовете ни в различни сценарии. Когато ни предложиха от Blinkbox да заснемем „Игра на тронове“ дори и не се замислихме да откажем. Отне две седмици на съпругата ми да създаде само трона, но си заслужаваше“ казва Филип. „Имаме собствено „студио“ в гаража, а самите кучета се държат като истински професионалисти и е удоволствие да снимаш с тях“.

А как изглеждат Рокси, Блу и Боно – вижте във видеото и галерията.