Ибра може и без Шампионската лига

| от |

Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович каза, че с възрастта приоритетите му се променят. 33-годишният нападател на парижани е свързван с трансфер в Милан, като самият той не отрече, че може да напусне ПСЖ.

„Имам още една година в договора си. Не мога да кажа нищо сега, но в момента принадлежа на ПСЖ. Нямам друг план, но нещата могат да се променят само за един ден“, сподели Златан.

„С напредване на възрастта, трябва да променя критериите си при избор на отбор. Основното в момента не е дали един отбор ще играе в Шампионската лига, а къде семейството ми се чувства най-добре и къде аз ще се забавлявам, докато играя футбол“.

„Ако не спечеля Шампионската лига, вярвайте ми, кариерата ми е достатъчно магическа и без нея. Проверете биографията ми – говори сама за себе си“, добави шведският нападател.

Ибрахимович има 12 спечелени трофея с екипите на Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан и ПСЖ, но най-важният – този в Шампионската лига – все му се изплъзва.

33-годишният нападател завоюва три последователни шампионски титли в Лига 1 с ПСЖ, но е възможно още това лято да се завърне на „Сан Сиро“.

 
 
Коментарите са изключени за Ибра може и без Шампионската лига