Хваната във „фотошоп лъжа“

| от |

Бившият ангел от ятото на “ Victoria’s Secret “ и вече бившата съпруга на актьора Орландо Блум, е била хваната във „фотошоп лъжа“, след като си направила талията по-тънка, а същевременно увеличила размера на половината от своите бивши колежки.

Сексапилната австралийка Миранда Кер наскоро напусна елитния отбор на манекенки, които се разхождат с ангелски крила на ревютата на „Victoria’s Secret“, а като се има предвид, че само преди няколко дни беше записано новогодишното издание на модноto шоу, Кер пусна в Instagram снимка с която искала да пожелае късмет на бившите си колежки.

Въпреки това, наблюдателните фенове, които следват социалните мрежи забелязали, че Миранда „се намесила“ в една от снимките, които е публикувала. На първата снимка, тя позира с Доусън Круз и Алесандра Амброзио, а във втория случай става дума за същата снимка, но нейната талия е миниатюрна, докато части, на нейните бивши колежки са направени по-големи.

Първата снимка Миранда Кер е публикувана през 2012 г., а втората – само преди няколко дни, непосредствено преди снимките на Новогодишното „Victoria’s Secret Fashion Show“, а с тази снимка Миранда искала да поздрави своите колежки.

Въпреки, че трите красавици са изключително привлекателни и сексапилни, промяната на снимката се забелязва много трудно, но след постването на снимката, Миранда Кер получи много критики под нея в Instagram.

 
 
Коментарите са изключени за Хваната във „фотошоп лъжа“