Комплекс „Аман“ Св. Стефан, мястото където се венчаха Новак и Йелена Джокович

| от |

Безупречно модернистичен-селски декор, луксозни вили, красива природа и възможност за романтична и незабравима почивка. Това са точните думи, с които може да се опише този хотелски комплекс.


Луксозният курорт „Аман“ е разположен точно в централната част на черногорското крайбрежие на самия полуостров Свети Стефан и предлага фантастична гледка към частния плаж и близките градове.

200

От малко рибарско село през 15-ти век, този комплекс се превръща в луксозен туристически курорт, приказно място в Адриатическо море, което го прави уникално.

Във вилите на полуостров Свети Стефан гостува някогашният Югославски елит и много известни звезди като София Лорен, Елизабет Тейлър, Ричард Бъртън и др.

201

През 2008-а година администрацията на комплекса е поета от корпорацията „Аман Ризортс“, която напълно обновява комплекса без да промени историческата му „сценография“ с която е добре познат.

Днес, „Аман“ представлява луксозен бутиков хотел в Черна гора, който има 50 комфортни вили подредени в селски, но комфортен и луксозен стил, които се допълват с уникалната природа.

202

В комплекса е разположена вила, която разполага с осем апартамента, няколко басейна, плажове с модерни кафенета, ресторанти, спа център, студио за пилатес, павилион за йога, библиотека, тераси, дори и малък площад .

Вижте как изглежда този лукс, който беше избран да бъде мястото на сватбата на Новак и Йелена Джокович:

203

204

205

206

207

208

209

300

302

304

308

1

9282726703_eb64d60050_k

 
 
Коментарите са изключени за Комплекс „Аман“ Св. Стефан, мястото където се венчаха Новак и Йелена Джокович

Повече информация Виж всички