Хората, които са част от вашата връзка, без дори да подозирате

| от |

Казват, че любовта е за двама, но всъщност във връзката са доста повече.

Като се замислите отношение към вашата любовна история нямате само вие с партньора ви, а цял куп хора, които по един или друг начин са свързани с вас двамата. Бъдете внимателни и не се хващайте изцяло за думите им.

couple-fireplace

Ето и кои са хората, които имат отношение към развоя на връзката ви, а вие дори не подозирате за тях:

Майка ви

Без значение на колко години сте, мнението на майка ви със сигурност има значение. Ако тя не одобри половинката ви, това ще ви гложди по един или друг начин. Най-малкото поне няколко пъти в годината ще ви предупреждава да дойдете сама на семейната вечеря. Още по-неприятно е да гледате намусената ѝ физиономия, когато чуе името на партньора ви.

А при първия ви скандал бъдете сигурни, че ще гласува с две ръце да го зарежете.

Третото колело

Гаджето ви постоянно говори по телефона или пише на най-добрия си приятел. Дразнещо, нали? Колкото и да обичате половинката си и да настоявате да има своите мъжки вечери, не може да ви зарязва вечерта, защото сродната му душа иска да се оплаче на по бира и не може да виси на всяка ваша почивка или романтична вечеря, просто защото си няма гадже и е самотен.

Бившият

Бившите са причината за голяма част от вашата несигурност в настоящата ви връзка. Те са като някакво мерило, според което съдите гаджето си. Може да не се виждате, чувате и да не общувате по никакъв начин с бившия си, но той е някъде там в главата ви и ви кара постоянно да правите сравнения и да давате оценки. Гадно, нали?

Най-добрата ви приятелка

Тя не спира да коментира гаджето ви и докато в началото сте търсили мнението ѝ, сега ви се иска да ѝ зашиете устата. Или ще го превъзнася постоянно и това ще ви изпълва със завист, или ще му намира кусури и ще ви повтаря: „Момиче, можеш и по-добре!“.

Все пак има шанс да случите на дружка, която далеч не се рови толкова в живота ви. Ако пък си има и гадже – по-добре. Тогава ще се занимава с личните си драми, а няма да посажда семето на съмнението у вас.

via Xpressnews

 
 
Коментарите са изключени за Хората, които са част от вашата връзка, без дори да подозирате