Holiday Heroes: Любов в действие ще помогне на семейства в нужда

| от |

,

Кампания Holiday Heroes: Любов в действие и тази Коледа ще зарадва хиляди социално слаби семейства, като им помогне да посрещнат достойно празниците. Инициативата, която се провежда за втора поредна година, стартира още тази събота в Paradise Center със събирането на играчки, които ще бъдат дарени на децата от семейства в нужда, от домове и болници.

През изминалата година Holiday Heroes помогна на 3000 социално слаби семейства, а посланици на кампанията бяха едни от най-обичаните звезди на България, сред които Илиана Раева и златните момичета, националният отбор по волейбол, Йордан Йовчев, Графа, Орлин Павлов, Белослава, Ивайла Бакалова, Ива Екимова, ДесиСлава, Сантра, Михаела Филева и VenZy, Башар Рахал и много други. Те лично отнесоха до вратата на нуждаещите си коледни пакети с хранителни продукти. Тази Коледа целта на Holiday Heroes е да подпомогне 5000 семейства в нужда, но и да донесе щастие и на децата на тези семействата, при които Дядо Коледа идва рядко… или никога не е идвал.

Кампанията за събиране на подаръци за най-малките стартира на 26 октомври, събота, и ще продължи до края на ноември. Всеки уикенд до края на месеца доброволци на Holiday Heroes ще приемат играчките в специално обособен кът в търговския център до Арт галерията на ниво -1. И тази година посланици на кампанията ще бъдат едни от най-обичаните родни звезди, които ще се включат в инициативата заедно със собствените си деца.

Най-голямата изненада обаче ще бъде Дядо Коледа, който тази година пристига по-рано, за да участва в Holiday Heroes и повече деца в България да получат своя коледен подарък. Подаръците ще бъдат раздадени по време на дарителската инициатива през декември, в която доброволци и посланици на кампанията лично ще занесат коледните пакети на семействата в нужда.