Херкулес

| от |

Херкулес (Hercules: The Thracian Wars)

p_236053

Херкулес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщия син на краля на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки в които винаги доминира и побеждава противниците си. След години прекарани на бойните полета той попада на шестима души, които точно като него са отдали животите си на борбите и са свикнали с постоянното присъствие на смъртта.

Споделяйки една и съща съдба Херкулес и новите му братя по оръжие не се интересуват от това къде ще се бият и за кого ще се бият. Единственото нещо което ги интересува е колко пари ще получат за услугите си.

След серия от по-дребни задачи те са наети от самия крал на траките, който иска от тях да обучат по възможно най-добрия начин войниците му. Без да се замислят, Херкулес и останалите наемници приемат предизвикателството да превърнат тракийската войска в най-силната войска на света. Но по време на тежките тренировки и след няколко неочаквани разкрития Херкулес и партньорите му осъзнават колко дистанцирани са от реалността и истинските проблеми, които ги заобикалят. Задачата им да превърнат тракийците в кръвожадни и безмилостни бойци започва постепенно да ги променя и не след дълго те осъзнават, че пътя по който са поели ще им донесе само страдание и разочарования.

Режисьор на “Хелкулес: Тракийските войни“ е създателя на “Час пик“ Брет Ратнър, а екранни партньори на Дуейн Джонсън – Скалата са актьорите Джон Хърт, Руфъс Сюъл, Йън МакШейн, Джоузеф Файнс и Ребека Фъргюсън. Базиран на изданието на Radical Comics „Херкулес“ с автор Стив Мур

Чистката: Анархия (The Purge: Anarchy 2014)

 
 
Коментарите са изключени за Херкулес