Гришо: Романтична натура съм

| от |

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе определен от феновете за за участник в ежемесечната рубрика на ATP „Insider“. Хасковлията бе атакуван от безброй въпроси от най-различен характер. „Мисля, че бих повторил полуфинала на Уимбълдън от тази година година. Водех с 6:3 в тайбрека на четвъртия сет. Това е любимият ми турнир и искам да го спечеля. Бях много вдъхновен и нищо не се знаеше, ако се беше стигнало до пети сет. Надявам се, че следващата година ще се справя по-добре, отговаря Гришо на въпрос кой мач би повторил.

Първата ни ракета признава, че правил много щури неща заради жена. „Веднъж хванах самолет от Ню Йорк до Азия само с паспорт, зарядно и телефон в себе си. На всичко отгоре нямах пари и трябваше да чакам да стигна до другия край на света, за да се нахраня“, спомня си Димитров.

„Бих предпочел романтична вечеря, защото съм романтична натура. Ако е вкъщи, бих се опитал да сготвя нещо, да взема цветя и да поднеса изненада“, пък отговаря Гришо на въпроса какво избира – романтична вечеря или хубав филм. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Гришо: Романтична натура съм