Григор Димитров и турнирът в Ротердам на живо по Mtel Sport 1

| от chronicle.bg |

Новият спортен канал Mtel Sport 1 ще излъчи турнира в Ротердам, където ще може да гледаме и първата ни ракета Григор Димитров.

Феновете ще могат да проследят на живо първия двубой на най-добрия български тенисист, който излиза срещу Миша Зверев на 14 февруари (вторник). Срещата ще може да бъде гледана на живо и във Facebook страницата на спортния канал.

Mtel Sport 1 ще предава директно всички най-интересни сблъсъци от надпреварата, включително и финала, като преди и след всеки мач ще има преки студия, с участието на специални гости и експерти.

След отличното си представяне на Australian Open и спечелването на турнира в София, Григор Димитров заема 12 позиция в световната ранглиста и е един от фаворитите в Холандия.

Освен през елиминирането на Зверев, пътят към титлата минава през имена като Доминик Тийм, Марин Чилич, Томас Бердих и още от топ тенисистите в класацията на ATP.

ABN AMRO World Tennis Tournament от серията ATP 500 е сред най-престижните спортни събития в Холандия. Тази година победителят ще спечели 363 000 долара от наградния фонд на надпреварата, възлизащ на близо 2 милиона долара.

 
 
Коментарите са изключени за Григор Димитров и турнирът в Ротердам на живо по Mtel Sport 1