Германски хотел предлага къмпинг на закрито

| от |

Хотел в германския град Бон предлага къмпинг на закрито. Гостите могат да усетят атмосферата да спят в каравани без страх, че ще се намокрят от дъжда.

Нощувка в ретро каравана, спален вагон или микробус – и всичко под един покрив. Това са изкушаващите предложения на германския хотел. Склад в Бон е превърнат в закрит къмпинг, в който всеки гост може бързо да се върне в миналото.

Посетителите могат да изберат да спят на най-различни места, включително малка палатка на покрива на Трабант или в стара френска кола.

Караваните са обзаведени от германски дизайнер, работещ във филмовата индустрия. Всяка от тях е подчинена на различна тема и си има различно име като „Биг Бен“ или „Цветна сила“. В хотела могат да се настанят 120 гости, а обслужващият персонал е от 35 души.

Хотелът отваря врати преди една година. Цените варират от 50 долара за легло в една от кабините на влаковете до 100 долара в луксозна каравана. А за тези, които все пак предпочитат да останат на открито, има и няколко каравани точно пред входа на хотела. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Германски хотел предлага къмпинг на закрито

Повече информация Виж всички