Гергов продава голф игрището „Света София“ край Равно Поле

| от |

Китайски милиардер купува иска да купи голф комплекса „Света София“ край Равно Поле от Красимир Гергов, съобщава „Стандарт“.

1

Стивън Ло е готов да плати сериозна сума, за да получи имота от 700 декара край София, пише още изданието, като цитира няколко неназовани източника.

Според тях това е първата голяма сделка в голфа у нас. Цената на сделката още не е ясна. Според запознати игрището ще се превърне в топпроекта край София. Причината е, че в района на Равно поле има много извори с лековита топла минерална вода, които са идеални за възстановяване след спортни травми. Идеята е комплексът да се разшири, там да се изгради СПА с лековитата вода, спортна база за футбол и още няколко вида спорт. Така комплексът ще може да се използва за подготовка от професионални спортисти. Ще се разшири спортно-развлекателната база, може да се вдигне и жилищна. Целият проект за разширението е за терен от няколко хиляди декара. „Света София“ се намира на вратата на София и е на 3 км от летище Лесново.

2

Стивън Ло проявявал интерес и към други голф игрища у нас, пише „Стандарт“. Китаецът се занимава с недвижими имоти, държи верига от киносалони в родината си, негова фирма е мениджър на доста актьори в азиатската страна, има и афинитет към футбола. За целта ще се използват многото извори с лековита топла минерална вода. „Света София“ се намира на вратата на столицата и е на 3 км от летище Лесново.

Стивън Ло се занимава с недвижими имоти, държи верига от киносалони в родината си, негова фирма е мениджър на доста актьори в азиатската страна, има и афинитет към футбола.

 
 
Коментарите са изключени за Гергов продава голф игрището „Света София“ край Равно Поле