„Game of Thrones”: Церсей все пак се разходила гола из Дубровник

| от |

Удължено е времето за снимките на сериала „Game of Thrones“, а Дубровник е пълен с актьори, екипа на сериала и любопитни хора, които следват, какво се случва в града.

01_dubrovnik3242
Заради снимките на сериала „Game of Thrones“ в петък беше затворен източния вход на Дубровник, предават хърватските медии. Стените и останалите части около мястото на снимките са били забранени за туристи и любопитни граждани, като е било забранено и снимането.

02_dubrovnik43567

Въпреки това, фотографите са успели да заснемат част от снимките на епизода. Въпреки големия шум, който се вдигна около разголената сцена на кралица Церсей Ланистър все пак тя се е разходила гола и сцената е била заснета. Въпреки, че първоначално сцената трябваше да бъде заснета на друго място заради протест е било намерена ново място.

03_dubrovnik43543

Снимките на сериала са отлична реклама за Хърватия, а заместник-кметът на града Желко Рагуж потвърдил, че град Дубровник е затворил някой туристически части на града за нуждите на Game of Thrones защото това е отлична реклама за Дубровник.

04_dubrovnik645

queen regent

 
 
Коментарите са изключени за „Game of Thrones”: Церсей все пак се разходила гола из Дубровник