Фондация „Моят Град“ организира залесяване на междублоково пространство в Студентски град

| от |

Фондация „Моят Град“ и студентите от проект „Пейкинг“ организират засаждане на дръвчета на зелената площ между блокове 33, 34 и 35 в кв. „Студентски град“, гр. София. Събитието ще се състои на 15.11.2014 от 12:00 часа.

Екипът на „Пейкинг“, който спечели конкурса на Фондация „Моят Град“ „Предложи Проект“ на 1 април 2014 г., се състои от млади социално ангажирани студенти от УАСГ и УНСС.

Проектът „Пейкинг“ е за рехабилитация на междублоковото пространство, заравняване на пешеходните алеи, засаждане на дръвчета и храсти, почистване, монтиране на паркова мебел – пейки, кошчета за отпадъци и възстановяване на осветлението. Необходимият бюджет е 4000 лв., като половината от средствата се осигуряват от Фондация „Моят Град“.

„На 15.11.2014 от 12:00 часа всички заедно ще засадим 13 дръвчета и 15 храстчета в поредна стъпка да подобрим междублоковото пространство в Студентски град. Присъединете се и станете част от една чудесна инициатива за подобряване на градската среда в София”, призовават организаторите.

Фондация „Моят Град“ изказва специални благодарности на Столична община, район „Студентски“, която оказва помощ и подкрепа за реализирането на проекта.

Повече информация може да бъде открита на официалната страница на Фондация „Моят Град“ – www.mycityfoundation.org и във Фейсбук на:

https://www.facebook.com/mycityfoundation

и

https://www.facebook.com/ProjectPeyking

Можете да подкрепите проекта, като изпратите SMS с текст на латиница DMS PEIKING на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и Mtel).

Таксуването на 1 SMS към eдинен дарителски номер 17 777 е както следва:

За абонати по договор с Mtel, GLOBUL, VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв.

За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС.

Дарения по банков път:

IBAN: BG28STSA93000020274332

Банка: Банка ДСК ЕАД

SWIFT/BIC: STSABGSF

Фондация „Моят Град”

Основание: За проект „Пейкинг”

 
 
Коментарите са изключени за Фондация „Моят Град“ организира залесяване на междублоково пространство в Студентски град