Електронна музика, светлина и коктейли в Нощта на музеите в Пловдив

| от chronicle.bg |

Съвсем скоро Пловдив ще пламне от вълнение в поредната Нощ на музеите и галериите. Едно от музикално-културните събития през септемврийската нощ, е партито на Absolut. То ще мине под надслов Light The Night и ще се случи под приглушено осветление, тематични Absolut коктейли и интерактивна инсталация, благодарение на която гостите ще могат да рисуват със светлина.
Музикална селекция ще е на завидно високо ниво. За подгряване зад пулта ще застане българският DJ Kaloo а.к.а Калоян Русинов, който е част от българската електронна сцена повече от десет години. Калоян започва кариерата си под псевдонима DJ Solaris и днес е насочен към house, techno и bass музиката, като продуцира и собствена. Основател e на независимата медия за електронна музика и културa www.bassline.bg, която цели да доставя най-актуалното от dance музиката и да подкрепя местни артисти и DJ.
В кулминацията на партито за първи път в България на сцената ще излезе добре познатият на берлинската клубна сцена и феновете на електронната музика у нас – Isaac Tichauer. Продукциите на Tichauer са известни с комбинацията на класически и съвременни концепции в хаус музиката. Добре обучен пианист и силно повлиян от хаус сцената в Детройт, Isaak оркестрира дълбока прогресивна енергия чрез детайлно синтезирани мелодии, вокали и струнни инструменти. Дебютният му албум „Devotion” дава на света един необикновен първи опит за човек, който се ражда напълно глух и досега живее само с едно функциониращо ухо. Това не му пречи да издаде албум и EP само за една година.

 
 
Коментарите са изключени за Електронна музика, светлина и коктейли в Нощта на музеите в Пловдив

Повече информация Виж всички