Една теория на конспирацията, която не би хрумнала на нормален човек

| от |

Александър Николов

Признавам си, че първите думи, които ми дойдоха, когато прочетох това бяха идиот, кретен и това са само най-леките от тях. Но някак си не върви да го сложиш в заглавие. Никога не съм бил русофоб, нито русофил. Но това по-долу не е русофилство, а психиатрично заболяване. И би било добре здравните органи да се самосезират. Спирам, че не знам какво още мога да напиша. А жалкото е, че има толкова много хора, които четейки това кимат с глава и си казват „Вярно е“… За това няма лечение.

Издателство „Распер“

fb

ЕДНА ВЕРСИЯ НА ЖУРНАЛИСТА ЕЛЕНА РИЧКОВА ЗА КАТАСТРОФИРАЛИЯ БОИНГ
Съдейки по цялата информация за авиокатастрофата, самолетът не е съвсем истински, а цялата трагедия е спектакъл, подобен на „атентата” срещу кулите близнаци в Ню Йорк през 2001 г.
1. През март беше отвлечен самолет на малайзийските авиолинии. Официално беше заявено, че той изчезнал безследно, но всъщност е бил насочен към американската военна база Диего Гарсия.
2. След това боингът е изпратен в Холандия. В нужния ден и час той излита за Малайзия. В него няма живи хора, а трупове. Самолетът лети на автопилот или го управляват живи пилоти, които преди да бъде взривен, скачат с парашути. След това самолетът лети автоматично. На нужното място го взривяват, може би без ракета земя-въздух, а чрез заложен в него взрив (както в случая с кулите близнаци през 2001 г.).
3. Всички паспорти са нови и те са взети от напълно изгорелия самолет (спомнете си същата ситуация на 11 септември – сградите са превърнати в пепел, но откритите паспорти на похитителите са цели и чисти – пак дългата ръка на ЦРУ). Т.е. паспортите са хвърлени след катастрофата.
4. Опълченците твърдят, че усетили странната миризма на труповете, която не била на пресни трупове. А те познават миризмата на пресни трупове. Това означава, че в самолета били натоварени нечии чужди трупове, които вече започнали да се разлагат.
5. Забележете – не показват роднините на „загиналите”, уж да ги предпазят от любопитната преса (нелеп мотив).
6. Номерата на двата самолета са почти идентични и се различават само по една буква – O и D:
– Бордовият номер на рейс МН370, изчезнал през март, е 9М-МRО.
– Бордовият номер на рейс МН17, „паднал” вчера, е 9М-MRD.
7. Във Фейсбук всички загинали пътници (имената им са взети от паспортите, които бяха показани) в ЕДИН ден (21 април, т.е. след отвличането на лайнера през март) създали странички във Фейсбук.
8. Целта на операцията на ЦРУ е да обвинят за всичко Русия и да започнат голямата война срещу нея.
9. Тъй като аз съм един обикновен зрител и говоря за това, значи който трябва (руските спецслужби) отдавна са разбрали всичко и вече действат. Това означава, че резултатът за онези, които организираха тази „катастрофа”, е неуспешен, и скоро това ще стане ясно с всички негативни последици за организаторите.
Ето материалите, които привлякоха вниманието ми, и аз направих тези изводи.
1. Малко конспирология за странните трупове, продупчените паспорти и бордовите номера на боингите. Информацията вземам от интервю с опълченците от мястото на катастрофата. Всички обсъждат странните паспорти, почти нови, сякаш издадени наскоро. Защо холандските паспорти са продупчени? Трябва да е ясно, че по този начин в Холандия унищожават недействителните паспорти. Защо тези недействителни паспорти се оказаха в злополучния боинг? Това не пречи на тъпите укропи да крещят, че дупките били от куршуми или нещо подобно…
2. Аз не правя никакви изводи и въобще съм против подобни версии, но ето още един факт. Още през март, когато изчезна малайзийският боинг, някой от политиците в телевизионно предаване предсказа, че този лайнер ще бъде използван за провокация срещу Русия. Не каза как и по какъв начин. Но днес ние видяхме защо беше похитен този самолет. Най-вероятно, днес, в този самолет се намират същите пътници, които бяха на борда му през март… А паспортите на европейците могат да бъдат фалшифицирани и хвърлени веднага след катастрофата, тъй като се вижда, че всичко е изпепелено от пожара, а паспортите са новички, чисти, сякаш сега са излезли от печатницата и лежат накуп. Бордовият номер на рейс МН370, изчезнал през март, е 9M-MRO. Бордовият номер на рейс МН17, „паднал” вчера, е 9M-MRD. Това е съвпадение. Отново не искам да се впускам надълбоко в случая с изчезналия самолет, който не е намерен, не е открита нито една отломка от него, което е пълен нонсенс.
2. Коментар на М. Подгорни: „Един любопитен факт: когато журналистите показаха отворените паспорти, в тях ясно се виждаха данните на пътниците. Ползващите чуждестранни форуми проведоха свое собствено миниразследване, по времето на което откриха, че хората, чиито паспорти бяха показани на журналистите, „действително съществуват”, има техни профили във Фейсбук. Но, внимавайте сега! Тези профили, които изглеждат независими едни от други, са били регистрирани в един ден – на 21 април 2013 г. В тези профили няма нищо друго освен снимки, които са качени в деня на регистрацията им. Тези ползватели нямат нито приятели, нито някакви публикации, нито харесвания на страници – абсолютно нищо! Страниците са празни! Според нашата версия тези хора не съществуват в живота, имената им са измислени, снимките са взети незнайно откъде. Фейсбук за някакви несъвсем чисти цели може да създаде цяла база такива профили. Както знаем, Фейсбук е рожба на ЦРУ. Друг немаловажен момент: книгите и чантите лежаха отделно, недокоснати от пламъците, сякаш току-що бяха купени от магазина. Това означава, че паспортите, книгите и чантите са хвдърлени на мястото след катастрофата. При всяка авиокатастрофа на екраните на телевизорите виждаме не мястото на трагедията, а роднините на загиналите. Денонощно телевизионните зрители виждат репортажи за това как психолози работят с роднините на загиналите; най-напред репортерите вземат интервюта от психолозите и роднините. Но какво виждаме в този случай? От момента на трагедията вече са изминали два дни, но нито една световна телевизия не е показала роднини на жертвите на катастрофата. Нито на един сайт в Интернет няма да намерите снимки на тези роднини, нито едно интервю с тях. Никъде в мрежата няма да срещнете истерия по повод на тази трагедия, което е естествено в подобна ситуация. На холандските сайтове – същата тишина; след материалите за катастрофата има оскъден брой коментари, които се отличават със странна хладина и отчужденост…”
От форумите: Самата Малайзия въобще не реагира на събитието. Тези сценарии се измислят от нехора, те са напълно луди да вършат подобни неща с телата на загиналите и да устройват „сценарии”. Тази е най-нормалната версия. Но остават два въпроса: как от височина 10 километра и къде са катапултирали пилотите, защото самолетът може да лети на автопилот, но не може да преминава през въздушното пространство на различни страни, без да влиза в радиовръзка и да сменя честотата й, в противен случей той просто ще бъде ударен, защото го вземат за отвлечен от терористи. Или просто пилотите са камикадзета. Защо на никого не му идва наум, че самолетът е бил пълен с труповете на черните трансплантолози? Изпитах някакво смущение от вида на паспортите и трупове не показаха, някак странно ми изглежда.