Да изпратим Атака в музей

| от | |

Партия Атака предложи промени в Наказателния кодекс, които предвиждат затвор за хора, които демонстрират своята или чужда хомосексуална ориентация. Предложението бе внесено в деловодството на Народното събрание в края на миналата седмица. Поводът, разбира се, беше някакъв парад на суетата.

Атака пусна димката и .. избяга. Избяга и се скри удобно точно за вота на недоверие, провалил се днес от липсата на кворум.

Секс куклите в Атака (по думи на екс-сина и евродепутат Д. Стоянов) явно са решили да пазят Станишевия Орешарски гръб с всякакви миши средства. Сиренцето им е вкусно – ясно е, но от толкова преяждане да не стане скоро така, че и дупката да им стане тясна. Тогава къде ще трябва да се крият?

Ето нашето есенно предложение – да изпратим парламентарната група на Атака в музей. Но не кой и да е, а Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис. Така ще имат оправдание за поне две-три седмици липса от парламента. Но какво да гледат там?

Ха, точно през ноември ключова изложба там ще имат фотографиите на Bob Mizer, пионер на мъжката еротика и гей културата. Неговите снимки, заради които е арестуван през 50-те години, се очаква да събират зрители цели три месеца.

Перфектното прикритие за партия Атака, не мислите ли? Че нали и лидерът и, в младостта, е позирал точно така..

2013-09-23-Bob_Mizer1

Physique Pictorial

2013-09-23-Bob_Mizer4

2013-09-23-Bob_Mizer5

2013-09-23-Bob_Mizer10

Изложбата „Bob Mizer & Tom of Finland“ ще бъде отворена за посещения от 2 ноември до 26 януари 2014 година в MOCA Pacific Design Center.