Британците отказват „мръсна работа“, чакат на имигрантите

| от |

Daily Express твърди, че расте поколение, което не желае да се труди.
Британците отказват „да си цапат ръцете“ с фермерска работа и оставят „мръсните дейности“ на имигрантите. Това се твърди в материал на Daily Express.

След безкрайната поредица от бесни атаки срещу имигрантите и най-вече срещу тези от Източна Европа, в Англия най-после си отговориха защо толкова много чужденци са заети на пазара на труда на Острова.

Заради отказа на местните фермерите са принудени да наемат чужденци. Подобно е положение и във ферма, която зарежда с продукти собствено производство големите вериги магазини. В района има около 8500 безработни англичани, като 2540 от тях са на възраст между 16 и 24 г. Те обаче отказват предложената им работа. Затова на собственика на фермата му се наложило да изгради парк за каравани, където да бъдат настанени наетите от него имигранти.

Медията коментира, че със системата си за социално подпомагане страната е отгледала цяло поколение, което не желае да се труди. Подобна работа обаче е привлекателна за чужденците, тъй като е по-добре платена, отколкото в техните родни страни./News7

 
 
Коментарите са изключени за Британците отказват „мръсна работа“, чакат на имигрантите