Британците изневеряват най-малко, французите най-много

| от |

berlinВсеки човек изтръпва при мисълта за изневяра от страна на половинката си, а изглежда във Великобритания дамите рядко имат повод за подобно притеснение, установи скорошно проучване.

Френските и италианските мъже доказват репутацията си на най-надарените и способни в леглото и старателно я поддържат чрез редовни сексуални контакти с различни от законната им партньорка. 55% от господата, родом от Франция и Италия, споделят интимните си фантазии с повече от една жена.

За сметка на тях британските мъже поощрително могат да се потупат по гърба, защото само 42% от тях признават за отношения с чужди жени. Твърденията, че господата на Острова просто са най-добрите лъжци и че замитат прилежно всички изневери под килима не могат да им отнемат титлата на „най-верните и примерни мъже“.

„Всичко това се дължи на „островния“ манталитет на британците. Това е една вродена психика за защита целостта на тяхната брегова линия. Това означава, че домът на един англичанин е замък и единствено семейството му се включва в тези граници. В природата им е да защитят и опазят това, което притежават зад стените му“, коментира психоложката Дона Доусън, провела изследването.

Според резултатите от проучването британските ценности за честна игра и лоялност са валидни за всеки аспект от взаимоотношенията им с хората, независимо дали става дума за бизнеса или за личния живот./БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Британците изневеряват най-малко, французите най-много