Британският в. „Таймс“ публикува ексклузивно интервю на Трирвильор

| от |

Бившата приятелка на френския президент Франсоа Оланд посети Великобритания за обиколка по представяне на английския превод на биографичната си книга, предаде Франс прес.

В началото на обиколката Валери Трирвильор даде ексклузивно интервю за в. „Таймс“. Интервюто беше отпечатано днес, но е било взето в апартамент в района на площад Вож в Париж.

Биографичната книга на Трирвильор „Благодаря за този момент“ ще излезе на общо 12 езика, сред които и български. В интервюто за в. „Таймс“, озаглавено: „Валери Трирвильор -секс, тайни и президентски лъжи“, бившата приятелка на Оланд пита интервюиращия я: „Представете си вашата жена в ръцете на друг мъж?“ и по този начин индиректно казва какво е изпитала, когато в медиите се появиха публикации за връзка на Оланд с френската актриса Жули Гайе, довела до нейната раздяла с президента.

В интервюто Трирвильор намеква освен това, че тя се чувства шпионирана от президентството и от президента, след като се раздели с Оланд. Трирвильор признава, че Оланд й пращал букети в хотели в Мароко и в САЩ. Тя допълва, че не знае как той успявал да я открие, но споделя: „Той прибягва до определени методи и ми каза, че ще знае как да ме намери“.

Трирвильор разказва, че президентът я бомбардирал с имейли и мобилни съобщения през пролетта и лятото, за да моли да се върне при него.

Бившата приятелка на президента на Франция ще даде още две интервюта за Би Би Си утре и в понеделник. Британският превод на книгата й излиза във вторник и в момент, в който във френската преса се появиха снимки, показващи Оланд и Гайе в Елисейския палат. /С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Британският в. „Таймс“ публикува ексклузивно интервю на Трирвильор