Биографията на Рафаел Надал излиза и на български език

| от |

186329_b

След дълго очакване на българския книжен пазар ще се появи и биографията на един от най-именитите и признати таланти на тениса – Рафаел Надал. „Рафа. Моята история“ ще бъде до дни в книжарниците благодарение на ИК „Ентусиаст“, пише лира.бг.

Излизането й ще последва края на любимия на испанеца турнир – „Ролан Гарос“, в който Надал има вече 8 финала и е на път да стигне деветия. Съ-автор на автобиографията му е Джон Карлин, автор на „Да надвиеш врага: Нелсън Мандела и играта, която създаде една нация“ – книгата, по която е направен номинирания за Оскар филм „Несломим“.

„Рафа“ ни отвежда от дома на Надал на остров Майорка до съблекалнята на Централния корт и разкрива какво напрежение е да играеш в един от най-великите турнири на света. В книгата са описани моменти на триумф като победата му над неговия приятел и съперник Роджър Федерер през 2008 г. на финала на Уимбълдън, както и трудните периоди на тежки контузии, преследващи го през цялата му спортна кариера.

„Дори в различно поприще, Рафаел Надал си остава голям шампион, тъй като автобиографията му бързо покорява класациите за бестселъри“, казват от „Ентусиаст“. У нас вече успешно се продават биографиите на други две легенди на тениса – Андре Агаси и Роджър Федерер.

„Рафа. Моята история“ тук

 
 
Коментарите са изключени за Биографията на Рафаел Надал излиза и на български език