Бинев: Най-подходящ съм за поста в културната комисия

| от |

Най-официално заявявам тук и моля да бъде разследвано от вас – никога не съм имал възможност да контактувам нито финансово, нито по какъвто и да било начин с Валери Симеонов. Това са внушения, отправени от злонамерени хора.

Това отговори депутатът от Патриотичния фронт и председател на комисията по култура Слави Бинев на въпрос каква е цената на данъчната услуга, която е направил преди години на лидера на НФСБ Валери Симеонов, предаде репортер на БГНЕС.

Най-подготвеният човек съм, ако не в държавата, то поне в Народното събрание да отговарям за председателството на тази комисия, каза Слави Бинев на специална пресконференция по повод искането на среди сред интелигенцията той да се оттегли от поста председател на парламентарната комисия за култура и медии.

Той посочи три варианта, при които би подал оставка. Първият е свързан с Валери Симеонов. „ПФ сме хора с достойнство. Човекът, който ме е препоръчал за този пост е Валери Симеонов“, каза Бинев и посочи, че в момент, в който Симеонов му каже да напусне, ще го направи. Според него има чисто политически натиск. „Ако Орхан Исмаилов и областният управител на София си подадат оставките, аз в знак на солидарност ще го направя една секунда след тях“, каза той. Третият вариант да подаде оставка е ако не се изпълни програмата на ПФ. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Бинев: Най-подходящ съм за поста в културната комисия