Бербатов лети в понеделник за среща с „Астън Вила”

| от chronicle.bg |

Димитър Бербатов отлита за Англия в понеделник за да преговаря за договор с „Астън Вила”. Това твърди английският вестник „Експрес”.

Договорът на Бербатов с Монако изтече и не бе подновен. В момента нападателя е без отбор, но името му се спряга за няколко трансфера. По всичко личи, че интересът на Астън Вила към Бербатов е най-сериозен, твърди още английският ежедневник.

Изданието твърди, че последните дни преминали в интензивни разговори между мениджъра на отбора Тим Шърууд и Бербатов. Според източника на изданието, 34-годишният българин е смятан за перфектния заместник на продадения в Ливърпул Кристиан Бентеке. Мениджърът на „виланите“ Тим Шерууд е изключително близък с бившия капитан на отбора Стилиян Петров и още през миналия сезон го привлече като част от щаба си. Именно това даде повод на английската преса да смята, че в трансфера на Бербатов пръст има Стилян Петров.

„Бербатов ще пътува до Бирмингам в понеделник. Той имаше няколко разговора с шефовете на Вила и те го убедиха, че трябва да се срещнат лице в лице. Ако двете страни се разберат, най-вероятно той ще премине медицински прегледи във вторник или сряда и ще подпише с клуба“, съобщава анонимен източник пред вестник „Експрес”.

 
 
Коментарите са изключени за Бербатов лети в понеделник за среща с „Астън Вила”