Бенедикт Къмбърбач стана баща за втори път

| от chronicle.bg |

Бенедикт Къмбърбач стана баща за втори път, след като съпругата му Софи Хънтър роди момченце, кръстено Хал, на 3 март, съобщи Контактмюзик.

Софи Хънтър родила в луксозно обзаведената болница Портланд в Лондон.

Двойката оповести, че кръстила сина си Хал, като се смята, че името на детото е вдъхновено от прякора на шекспировия герой Хенри Пети.

40-годишният Къмбърбач, който има също 21-месечен син Кристофър от съпругата си, по-рано довери, че бащинството е помогнало в кариерата му.

„Много хора, повечето от които жени, ми казаха, че бащинството може да повлияе върху кариерата ми – каза Къмбърбач. – То действително оказва влияние, но в добрия смисъл. Знам, че що се отнася до кариерата ми, съм в привилегировано положение, но смятам, че всички, дори онези, които се сблъскват със сериозни предизвикателства, черпят духовни сили от децата си. Те ви вдъхновяват.

Не се смятам за голяма холивудска знаменитост. Имам семейство и близки приятели, които ме познават от началото на кариерата ми и не ме виждат в подобна светлина. Те винаги с радост ми напомнят кой всъщност съм аз, а това е много хубаво. Смятам, че за мен не е никакъв проблем да съм здраво стъпил на земята.“

 
 
Коментарите са изключени за Бенедикт Къмбърбач стана баща за втори път