Българският стартъп StoreGecko вече е партньор на BigCommerce

| от chronicle.bg |

Българският стартъп StoreGecko подписа споразумение за двустранно партньорство с водещата американска платформа за онлайн търговия – BigCommerce.

По силата на договора българската компания ще бъде предлагана от платформата като едно от ексклузивните приложения, които ще помагат на онлайн магазините по целия свят по‑лесно и бързо да управляват продуктите си. Като част от партньорската програма, StoreGecko ще може да предлага на клиентите индивидуални решения за търговия, благодарение на BigCommerce, водещата платформа за електронна търговия на бързорастящи брандове и такива от средна пазарна величина.

Компании от всякакви размери използват платформата BigCommerce да стартират, да промотират, да управляват и да развиват успешен онлайн бизнес. Според анализи на агенцията за проучване на пазара Ипсос, онлайн магазини, направени на BigCommerce, растат приблизително два пъти по-бързо от средното темпо за индустрията.

Компании от всякакви размери използват платформата BigCommerce да стартират, да промотират, да управляват и да развиват успешен онлайн бизнес.

Според анализи на агенцията за проучване на пазара Ипсос, онлайн магазини, направени на BigCommerce, растат приблизително два пъти по-бързо от средното темпо за индустрията.

 
 
Коментарите са изключени за Българският стартъп StoreGecko вече е партньор на BigCommerce