Байерн все още са фаворити в Шампионската лига

| от |

След приключването на осминафиналите, букмейкърите публикуваха своите коефициенти още преди да знаят четвъртфиналните двойки. Най-големият фаворит си остава Байерн Мюнхен.

52

Класиране за четвъртфиналите на Шампионската лига аи осигуриха Барселона, Манчестър Юнайтед, Атлетико Мадрид, ПСЖ, Челси, Реал Мадрид, Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен, а двойките за този етап ще бъдат извлечени днес.

Първите мачове ще се изиграят на 1 и 2 април, а реваншите са насрочени за 8 и 9 април. Финалът на Шампионската лига ще се играе в Лисабон на 24 май.

Преди да разберем четвъртфиналните двойки, букмейкърите публикуваха коефициентите за шампион в най-елитния европейски клубен турнир.

53

Байерн Мюнхен си остава фаворит според експертите. Преди началото на сезона, техният коефициент беше 4,25 а сега е 3.Втората и третата позиция с коефициент 4,5 споделят Реал Мадрид и Барселона.

Следва ПСЖ с коефициент 11, Челси с 12, Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд с 15, а най-малък шанс, с коефициент 17, има Манчестър Юнайтед.

54

Кристиано Роналдо с коефициент 1,2 и е абсолютен фаворит за спечелването на титлата голмайстор в Шампионската лига. До сега той е вкарал 13 гола, а зад него е Златан Ибрахимович с 10, неговият коефициент е 5,5. Зад тях е Меси с коефициент 9, той има на сметката си 8 вкарани гола.

 
 
Коментарите са изключени за Байерн все още са фаворити в Шампионската лига

Повече информация Виж всички