Бързи и яростни 7: С бензин в кръвта

| от |

Много време мина, откакто „Бързи и яростни” беше просто филм за бързи коли и банда състезатели, които се набъркват в неприятности. Днес, близо 14 години по-късно, „Бързи и яростни” е гигантски франчайз с най-големите, нови и бързи коли. С установен актьорски състав и гигантска фен-база, която чака всяка част, както някои от вас си чакат епизода на любимия сериал.

1

Не, „Бързи и яростни ” не е сериал, той е доста по-скъп от който и да било сериал и много по-мащабен. 7-мата му част не прави изключение. Тя е специална и по друга причина – това е и последната част, в която ще можем да гледаме Пол Уокър в ролята на Брайън О`Конър. Актьорът си отиде нелепо в края на 2013-та.

2

Седмата част, не последна обаче – вече е замислена 8-ма, на филма е логично продължение на шестата – по-точно е следствие на предната. С един бонус – Джейсън Стейтъм.

3

Той играе големият страшен злодей, който рита задници и взривява коли, както някои си правят закуска. Към него добавяме обичайните заподозрени – Вин Дизел, Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрис Гибсън, Дуейн Джонсън-Скалата и разбира се, Пол Уокър. За последно. Като бонус, освен Стейтъм, идват и Кърт Ръсел, Елса Патаки и Люк Евънс.

6

Историята разказва за познатата банда, която след събитията от 6-тата част се е пръснала в различни точки. Докато миналото не ги застига, тоест онова, което са направили в предишната част идва, за да ги срита отзад. Заради това се изправят пред зъл голям брат, който иска да ги убие, заради онова, което са сторили. Паралелно с това групата трябва да открие хакер, който е измислил програма, която може да проследи всяко човешко същество, от всяко устройство. Нещо като Големия Брат, но много по-страшно.

4

Естествено, филмът е на ръба на фантастичното, но не искат ли феновете на този тип кино да гледат именно това? Да, искат. Пълен с бързи коли, много каскади, включително скачане от самолет с коли и прелитане през три кули в Абу Даби с една изключително скъпа и красива кола, „Бързи и яростни 7” е филм за гледане на кино, на гигантски екран по възможност. И Пол Уокър е там. От начало до край. А финалът, макар и леко нелогичен според някои или дори сантиментален, е точно онова, което трябва да бъде. Посветен на Пол. Леко тъжен. И с готино парче от убийствен саундтрак.

5

„Бързи и яростни 7” е по кината от 03.04.

 
 
Коментарите са изключени за Бързи и яростни 7: С бензин в кръвта