Български звезди събират играчки за деца от семейства в нужда

| от |

IMG_9623Още български звезди се включват в благотворителната кампания Holiday Heroes. Сред новите лица, които се присъединяват към инициативата, са Бориса Тютюнджиева, рапърите Big Sha и Спенс. Наред с тях и бившите национали по волейбол Иван Зарев и Евгени Иванов ще дарят играчки за деца от семейства в затруднено положение тази събота (16.11) от 14 до 15 часа в столичния Paradise Center.

Време за каузата, част от коледната кампания Holiday Heroes, намери и волейболен клуб ЦСКА, въпреки че в момента се занимава с организацията на своята собствена кампания „100 сърца за ЦСКА“.

В кампанията досега се включиха и добре познати на аудиторията имена като Рут Колева, Ирина Тенчева, Бобо, Стефан А. Щерев, Тони, Мис България 2012 Габриела Василева. Напомняме, че не е необходимо да си популярна личност, за да се включиш в най-мащабната акция в помощ на бедстващи семейства. Всеки, желаещ да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и изпращайки смс с текст DMS GEROI на DMS номер 17 777.

Междувременно благотворителните акции за набиране на детски играчки се провеждат всеки уикенд до края на ноември в ParadiseCenter (ниво -1, до арт галерията). До момента са събрани повече от 2000 играчки, плюшени мечета, влакчета, пъзели, книжки и конструктори, които ще зарадват всички деца, чиито семейства не могат да си ги позволят.

 
 
Коментарите са изключени за Български звезди събират играчки за деца от семейства в нужда