Атлетико Мадрид с минимална победа на старта в Примера

| от chronicle.bg |

Атлетико Мадрид спечели първия си мач за сезона в Испания, след 1:0 над гостуващия тим на Лас Палмас.

В друг мач от вчера вечерта Валенсия се препъна още на старта след 0:0 при гостуването на Райо Валекано.

Атлетико се задоволи само с едно попадение, паднало в 16-ата минута след изпълнение на пряк свободен удар от страна на Антоан Гризман и рикошет в крака на защитник, което излъга вратаря на гостите.

Валенсия и Райо Валекано не си вкараха гол, което се случи и два часа по-рано в двубоя между Реал Сосиедад и Депортиво Ла Коруня. Двата мача бяха идентични с петъчния двубой между Севиля и Малага, които също не успяха да се победят и завършиха при 0:0.

Освен Атлетико, Еспаньол е вторият отбор с три точки в Примера след първите два дни за новия сезон. И в Барселона единственият гол падна след пряк свободен удар, а автор на попадението за крайното 1:0 срещу Хетафе беше Салва Севия.

Монако се добра до точка при гостуването на Тулуза

Отборът на Монако завърши наравно 1:1 срещу Тулуза в мач от третия кръг на френското първенство по футбол.

Тимът от Княжеството е осми в класирането на Лига 1, след като стартира сезона с победа, но след това допусна две поредни равенства.

Домакините от Тулуза поведоха в 22-та минута, когато бързо изпълнение на свободен удар хвана неподготвени гостите и Тонго Думбия се разписа от близо за 1:0.

Томас Лемар върна попадението в 65-ата минута, след като се измъкна от защитниците на Тулуза и изпрати перфектен удар покрай Мауро Гойкоечеа за 1:1.

Бастия срази Гинган с 3:0 в друг мач от третия кръг, докато Анже продължи да изненадва феновете си след победа с 2:0 срещу Аячо. Двата отбора са на второ и трето място преди останалите срещи от кръга днес.

 
 
Коментарите са изключени за Атлетико Мадрид с минимална победа на старта в Примера