Арестуваха убийците на изпълнителката на Ламбада

| от chronicle.bg |

Задържани са убийците на изпълнителката на Ламбада – Лоалва Браз, пише онлайн изданието О Globo.

След арестуването на първия задържан, той е разкрил имената на още двама мъже, които му помогнали да извърши убийството.

Неговото име е Валас де Паула Виейра, на 23 години. С него са задържани Габриел Ферейра дос Сантос – на 21 и Лукас де Силва Лима, на 18 години.

Според бразилската полиция Валас, който от 15 дни е работел в хотела на певицата, е признал престъплението. Той е задържан в имота на Лоалва след акция и е разкрил, че е имал още двама съучастници.

Валас е показал на полицията къде са скрити предмети, откраднати по време на обира, извършен в хотела на певицата, между които златен диск на групата Каома, която изпълни световния хит „Chorando se foi“, познат още като „Ламбада“.

След признанията на Валас е задържан втория заподозрян – Габриел. В него са намерени телефона и банковата карта на жертвата. През нощта е задържан и третия замесен – Лукас.

Вчера бразилската певица Лоалва Браз Виейра, която стана известна с хита си „Ламбада“ (на португалски „Chorando se foi“ – „Тръгва си разплакан“), който записа през 1989-а във Франция с групата Kaoma, бе открита мъртва в автомобила си в град Сакуарема, в район Дос Лагос, щат Рио де Жанейро. Нейното тяло е било овъглено.

 
 
Коментарите са изключени за Арестуваха убийците на изпълнителката на Ламбада