Анжела Недялкова е част от журито на „София Филм Фест“

| от chronicle.bg |

Актрисата Анжела Недялкова ще се включи в екипа на международното жури, което ще оцени творбите в международния конкурс за първи и втори филм на 21-ия „София Филм Фест“, съобщава БТА.

Преди пет години филмът с нейно участие „Аве“ беше включен в конкурсната програма и различни фестивални журита му присъдиха четири отличия, а преди няколко дни най-новият филм на Дани Бойл беше показан премиерно в програмата на Берлинале и в продължението на „Трейнспотинг“-„Т2“ Анжела Недялкова участва редом с познатите персонажи от епохалния бунтарски филм на 90-те години на миналия век, оживели на екрана благодарение на Юън Макгрегър, Джони Лий Милър, Юън Бремнър, Робърт Карлайл.

„София Филм Фест винаги е карал сърцето ми да трепва и за мен е един голям празник, когато настъпи времето за поредното издание. Вълнувам се много – когато получих поканата да участвам в журито през 2017 г., просълзих се от радост, защото това означава страшно много за мен и е едно от най-големите признания, които съм получавала“, споделя актрисата.

 
 
Коментарите са изключени за Анжела Недялкова е част от журито на „София Филм Фест“