Американски ракети с надпис „От Париж с любов“

| от chronicle.bg |

Американските ракети на военновъздушните сили, които трябва да полетят към базите на „Ислямска държава“ в Сирия носят послание за екстремистите. На тях е написано „От Париж с любов“, съобщава „Дейли мейл“. Не е ясно кой е надписал ракетите през нощта, но най-вероятно са американските военни, които ще стрелят по джихадистите в Сирия.

След като Франция отвърна на кървавите атентати в Париж с огън в сърцето на ИДИЛ, се очаква и САЩ да нанесат удар. Все още не се знае какви са целите на американските военни. Снимките с ракетите и бомбите, които носят парижкото послание са публикувани в социалните мрежи. Те предизвикаха фурор, а голяма част от коментиращите споделят, че са настръхнали при вида на надписа.

Снимки с ракети и бомби, на които е написано“послание“, са публикувани в социалните мрежи. Известно е, че САЩ се подготвят да нанесат удари върху „Ислямска държава“, като точните цели не се съобщават.

Именно „Ислямска държава“ пое отговорност за кървавите атентати във Франция, при които в петък загинаха над 120 души. Президентът на Франция заяви, че атаките са „знак за война“ и страната отвърна на удара с 20 бомби срещу позиции на ислямистите в Сирия.

 
 
Коментарите са изключени за Американски ракети с надпис „От Париж с любов“