Американската компания Taulia отваря офис в София

| от |

Изграден е център за е-фактуриране и поддържащи операции

Технологичната компания Taulia, разработчик на едноименната платформа за електронно фактуриране, открива офис в София в рамките на план за разширяване на европейското си присъствие.

Taulia работи от месеци да преобрази 860 кв. метра офис пространство в южната част на града. Компанията вече е наела 25 служители в София и тази бройка ще продължи да расте в следващите месеци, съобщиха от JobTiger.

Офисът в София ще служи като поддържащ център за Европа и САЩ, като център за електронно фактуриране и инженерна лаборатория. Стратегическата локация ще допринесе за разширяване на присъствието на Tulia в Европа, коментира Бертрам Мейер, главен изпълнителен директор на Taulia.

Taulia е базирана в Сан Франциско и има офиси още в Лондон, Дюселдорф, Парк Сити (Юта), Остин (Тексас) и Ню Йорк. Компанията поддържа софтуерна платформа и мрежа за електронно фактуриране, както и портали за доставчици.

Някои от най-реномираните световни марки разчитат на Taulia, включително Coca-Cola Bottling Co. Consolidated, Pfizer, Pacific Gas & Electric, Hallmark и други компании от различни индустрии в списъка Fortune 500.

 
 
Коментарите са изключени за Американската компания Taulia отваря офис в София