56-та церемония Спортист на годината ще се проведе на 16 декември

| от |

56-та церемония по награждаване на Спортист на годината на България, организирана от Нове АД Холдинг, ще се проведе на 16 декември, от 12:00 часа в Централен военен клуб.
2

От 1994 година Нове Холдинг е притежател на правата, вестник Труд, който връчва награди на тримата най-достойни треньори на годината, определени от анкетата, която тази година е юбилейно 30-то издание. Малък юбилей отбелязват и двете категории, част от новата история на анкетата, които Нове Холдинг въведе преди 5 години – Отбор на годината и Спортист с увреждания на годината.

Церемонията няма да се е излъчва директно по телевизия. Така, заедно с обедния формат на награждаването, дава равни права на всички медии да отразяват събитието по начин и с времетраене избрани от тях, без ограничения.

Официалното допитване до спортните журналисти ще се проведе в периода от 3 до 13 декември 1 в сайта http://www.sportistnagodinata.bg. Имената на номинираните спортисти и отбори няма да се обявяват предварително. Така ще се запази в тайна вота на българските журналисти до последния момент и ще се създаде истинско положителното очакване.

 
 
Коментарите са изключени за 56-та церемония Спортист на годината ще се проведе на 16 декември