5 причини за скандал между влюбените двойки

| от |

Couples-in-Love-love-stories-15142624-900-675

Всяка влюбена двойка минава през моменти, в които красивите думи и романтичните усамотени моменти преминават в люти спорове и шумни скандали.

Нова класация, посветена на най-честите поводи за спор между партньорите, определя 5 ситуации, които няма как да бъдат овладени без скандал.

1. Общият автомобил. Когато дойде моментът за смяна на колата нито мъжът, нито жената остават безразлични при големия избор на пазара за чисто ново возило. Споровете започват от марката, минават през цвета, модела, големината, ширината и завършват с тежък скандал относно цената на новия автомобил.

2. Пазаруването или т.н. „шопинг“. Тази дейност е в състояние да направи една жена умопомрачително щастлива, а един мъж не по-малко нещастен. Обикновено, когато влязат в повече от 2 магазина, дамите стават напълно неконтролируеми и губят трезва представа за количеството нови дрехи и крайната сума, похарчена за тях. Мъжете на свой ред не могат да се примирят с мисълта за подобно безсмислено харчене и много често първи дават повод за скандал, подхващайки темата за неразумното пилеене на пари.

3. Кой да кара и кой да пие. Този проблем съществува при всяка двойка, която обича да се забавлява в компанията на половинката си, но още повече обича да се наслаждава на 1, 2 или 3 питиета. Спорът по този въпрос обикновено започва, когато дойде време да се реши кой от двамата шофьори ще се жертва в името на другия, ще се лиши от алкохолни напитки и безопасно ще закара себе си и възлюбления си у дома.

4. Посещението на роднини. Това че двама души са се харесали и са заживели заедно далеч не означава, че харесват толкова много и роднините на избраника си. Нека бъдем реалисти, вицовете за тъщи и свекърви съвсем не са случайни и именно заради това скандалът и сърденето относно родителите, при които ще се прекарат празниците, никога не се разминава.

5. Изборът на заведение за хранене. Моментът, в който мъжът оставя жената да избере заведението за вечерта или направо я води във възможно най-скъпото и луксозно място в града, преминава след първите 3 месеца от връзката. След това започват сметките, разходите и предпочитанията за определен тип кухня от едната, или от другата страна. Спорът почти никога не утихва бързо, а краят винаги е в заведение за бързо хранене на път за вкъщи.

 
 
Коментарите са изключени за 5 причини за скандал между влюбените двойки