5 лудости, които правим от любов

| от |

Когато сме влюбени, сякаш малко оглупяваме. Живеем в свой свят, с големи очаквания за любовта, връзката с партньора и в този наш измислен свят, променяме цялото си съществуване. Готови сме да жертваме всяка частица от себе си.

make_a_man_fall_in_love_1_

И проблемът не е в жертвата, защото една връзка го изисква. Проблемът е когато това, което сме готови да жертваме, се превърне в една лудост, лудост от любов. Вижте една малка част от лудостите, които правим в името на любовта и за които на по-късен етап винаги съжаляваме.

Харчим цяло състояние за скъпи подаръци

В наши дни мъжете погрешно смятат, че една жена може да бъде спечелена само със скъпоструващи подаръци. Някой беше казал, че „Касата на един мъж личи от типа жена, която ухажва“.

Ако материалното ви състояние позволява да купувате скъпа радост и за вас е удоволствие, сте свободни да го направите, но за да спечелите сърцето на истинската дама са нужни много повече усилие и съвкупност от качества, които трябва да притежавате.

Харесваме всичко, което харесва половинката ни, мислим като него/нея, съгласяваме се с всичко, което казва…

За да докажат любовта си към някого, хората са склонни да приемат нещата в своите любими, особено когато това не е било част от техния живот до момента. Те се адаптират към характера на техните партньори.

Съобразяват се изцяло с желанията и вкуса на половинката си. Носят само това, което партньорът им би харесал, четат книгите, слушат музиката, които се харесват на половинката им. Един глупав процес, в който вие губите своята индивидуалност, интереси, предпочитания. Никога не губете своята идентичност дори в името на любовта.

Следим стриктно всяко действие на половинката в социалните мрежи

Няма влюбен, който да не го е правил. Търсите паролите за достъп, следите всеки коментар и пост на любимия, следите чат хронологията… Всичко звучи не само лудо, но и някак отчаяно.

Правим го от страх да не ни измамят в любовта, но истината е че, ако половинката ви иска да пофлиртува, няма нужда от имейли и социални мрежи.

Татуираме си името на любимия

Често срещано е влюбените да татуират името на половинката си или да си направят еднакви татуировки. Гледайки през розовите очила, те не си дават сметка, че връзката им може да не просъществува дълго време.

Поставянето на постоянна татуировка е една от лудостите, за които на по-късен етап хората съжаляват и търсят начин да прикрият, най-често безуспешно.

Ставаме преследвачи

Често правим глупави неща от любов, едно от тях е постоянното преследване на любимия или на обекта на нашите желания. Ако търсите постоянно начин да бъдете край обекта на вашите желания, шпионирате профилите му в социалните мрежи и т. н., то вие сте част от клуба на преследвачите. Истинска лудост, в която губите време и енергия.

via Xpressnews.info

 
 
Коментарите са изключени за 5 лудости, които правим от любов