10 факта за секса, които ще ви смаят!

| от |

Сексът купува, продава и е разменна монета дори и за еволюцията на човечеството. Да, трудно е да намерим нещо любопитно, свързано с интимния акт, което да ни изненада. И все пак, готови сме да опитаме, предлагайки на вниманието ви 10 малко известни факта за секса, които (кой знае) може и искрено да ви изненадат. И така, знаете ли, че:

1. Само за 14 дни, всеки един представител на силния пол произвежда количество семенна течност, достатъчна да оплоди всяка една жена в детеродна възраст на планетата.
2. Всяка една секунда, в света се продават 7 таблетки „Виагра“. Бройте с нас – 14, 21, 28. И това, ако не е успешен бизнес…
3. Един сперматозоид съдържа 37,5 мегабайта ДНК данни. Простата аритметика показва, че при всяка еякулация се пренасят… 15 875 гигабайта ДНК информация.
4. Първото изследване на бащата на психоанализата Зигмунд Фройд било върху… интимния живот на змиорките. Опитът му да открие сексуалните им органи обаче се указал неуспешен.
5. Едно женско шимпанзе в изблик на страст притежава повече физическа сила от цели 6 мъже (и то в добра спортна форма).
6. Ако в продължение на една година, женският пор не прави секс, то той може да умре.
7. Едно на всеки десет бебета на Стария континент всъщност е заченато в… легло от мебелния магазин „Икеа“. Интересно, защо никога не го споменават в рекламите?
8. Първата актриса, която въобще някога се е появявала гола на екран, е Луиз Уили. Тя участва в седемминутния филм от 1899 г. Bedtime for the Bride, в който прави стриптийз в банята.
9. До 1973 г. хомосексуализмът се счита официално за заболяване или поне ако се доверим на архивите на Американската психиатрична асоциация.
10. Косата ни расте далеч по-бързо, когато сме в очакване на секс или просто под сексуално напрежение.

inlife.bg

 
 
Коментарите са изключени за 10 факта за секса, които ще ви смаят!